Tuesday, October 25, 2011


I'm selling console and game now ( ORIGINAL BRAND NEW SET )
THE CHEAPEST I THINK

Tuesday, September 13, 2011

THE ALMIGHTY ONE


Life getting better or life getting hard ???
Only Him knows everything,
God, You are the only One that I worship,
Please guide me, make me become a strong MAN,
Make me to become a better person, for ME and for HER also for EVERYONE.

GOD i have been through a lot, yet you still din't misguided me,
You still love me, and give me everything that I need,
Forgive me for my mistake, i have made a mistake, a lot of mistake,
Nothing i ask from you, just your forgiveness.

Nothing can make me scared,
Only by hearing Your name, ALLAH THE ALMIGHTY,
Make me scared to the bone, Forgive me ALLAH...

Wednesday, August 10, 2011

2nd LIFE

“Nobody can go back and start a new beginning,
but anyone can start today and make a new ending.”
-Maria Robinson

We all need second chances.  This isn’t a perfect world.  We’re not perfect people.  I’m probably on my 1000th second chance right now and I’m not ashamed to admit it.  Because even though I’ve failed a lot, it means I’ve tried a lot too.

Tuesday, August 9, 2011

Download Movie Percuma

Yeah mari2,
Download movie percuma,
X payah susah2 beli DVD dah kat pasar malam

linkbucks


Ntah la malam nie x leyh tido,
aku pun buka lappy aku, then aku pun online,
main facebook, search internet, dengar lagu, sangat, membuhsankan.

Then tetiba aku terbaca nie,
" make money for free, no need to pay anything "
Mula 2 musykil gak, dah la duit pun tengah kering,
so aku pun bukak la, baca punya baca, then aku yakin la, sebab x der scam,
lg pun x kena bayar per pun, so aku pun

Well meyh aku citer konsep dia, aku kasi contoh
1st click kat mana post aku,
then ada paparan kat sebelah, biarkan jer,
so apa yang aku cuba sampaikan skang nie,
setiap kali orang masuk blog korang click blog korg, korg dapat duit,
Kalau macam Nuffnang tu susah skit nak dapat,
free jer, so macam mana korang nk wat senang jer,

http://www.linkbucks.com
or
 Masuk web banner atas sekali tu, click situ jer, daftar dulu ok,
TAPI korang kena ada account PAYPAL tuk diorang membuat pembayaran,
Minimum duit nak bawak kuar ialah RM15.00 or USD5.00,
Buat account Paypal tu free jer, x kena duit pun,
Sumer free gerenti 100%...
Nak cayer ke x, terpulanglah yer.

Kalau x paham leave a massage at my CHATBOX ok