Tuesday, August 9, 2011

linkbucks


Ntah la malam nie x leyh tido,
aku pun buka lappy aku, then aku pun online,
main facebook, search internet, dengar lagu, sangat, membuhsankan.

Then tetiba aku terbaca nie,
" make money for free, no need to pay anything "
Mula 2 musykil gak, dah la duit pun tengah kering,
so aku pun bukak la, baca punya baca, then aku yakin la, sebab x der scam,
lg pun x kena bayar per pun, so aku pun

Well meyh aku citer konsep dia, aku kasi contoh
1st click kat mana post aku,
then ada paparan kat sebelah, biarkan jer,
so apa yang aku cuba sampaikan skang nie,
setiap kali orang masuk blog korang click blog korg, korg dapat duit,
Kalau macam Nuffnang tu susah skit nak dapat,
free jer, so macam mana korang nk wat senang jer,

http://www.linkbucks.com
or
 Masuk web banner atas sekali tu, click situ jer, daftar dulu ok,
TAPI korang kena ada account PAYPAL tuk diorang membuat pembayaran,
Minimum duit nak bawak kuar ialah RM15.00 or USD5.00,
Buat account Paypal tu free jer, x kena duit pun,
Sumer free gerenti 100%...
Nak cayer ke x, terpulanglah yer.

Kalau x paham leave a massage at my CHATBOX ok